”Det mesta är ännu ogjort – underbara framtid! ”

December 2nd, 2016 by deudeu

… som en av våra mest kända småländska entreprenörer lär ha sagt.
Projektet ”Det entreprenöriella universitetet – open” går mot sitt slut men här på LNU får vi inte luta oss tillbaka och lägga allt vi lärt oss till handlingarna. Efter möte med Prorektor Peter Aronsson (läs hans fina blogginlägg om oss här) och Dekanen för Ekonomihögskolan, Hélen Andersson, står det klart att vi har mycket att göra de kommande åren. Det entreprenöriella universitetet skall fortsätta arbeta med entreprenörskapsutbildning för våra studenter, för regionen och förhoppningsvis allt mer även för personalen inom LNU. Vi övergår från projektorganisation till att vara ett mer permanent uppdrag hos Ekonomihögskolan.

Vi kommer visserligen inte att leverera lika många fristående kurser under 2017 som vi gjort innevarande år, däremot ser det ut att bli två omfattande uppdragsutbildningar som skall planeras och genomföras till våren. Mycket spännande och utmanande att få pröva denna form av samverkan.