Innovationsdag Småland

August 26th, 2016 by deudeu

Linnéuniversitetet presenterar stolt Innovationsdag Småland 2016. En dag där ledarskap och innovation är i fokus. Föreläsarerbjudandet innehåller:

• Mikael Ydholm, Head of Research på IKEA,
  • Kristina Alsér, Landshövding Kronoberg
  • Magnus Forslund, Lektor i företagsekonomi med fokus innovation och ledarskap
  • Bill Gartner, Professor i Entreprenörskap Copenhagen Business School & Linnéuniversitetet
  • Daniel Höglund, Cheif Design Officer på Veryday
  • Eva Åberg, Moderator och Innovationskonsult på Audiendo AB

Utöver föreläsarna kommer flera workshops att genomföras, mässmontrar att monteras och samtal föras. Dessutom invigs ett helt nytt centrum för ledarskap. Spännande!

Vi från DEU Open har såklart passat på att hitta in i programmet. Våra kursdeltagare från Ledarskap för ökad innovationsförmåga kommer att delta hela dagen. Bland annat kommer de får workshoppa kring konstens betydelse för ledarskap och innovation. Något vi tyckte passade alldeles utmärkt.

Kolla kalendern och surfa in på www.innovationsdagsmaland.se för att veta mer kring innehåll och hur du anmäler dig.

Hoppas vi ses!