Nya studenter

August 29th, 2013 by

Denna vecka kom våra nya programstudenter. Kanske är det för att vi bytt namn på programmet, kanske är det på grund av något annat, men i år fick vi ca 30 studenter mot ungefär hälften förra året. Eftersom jag är stolt över mitt program och tycker det är ett bra program som leder till roliga jobb så är jag naturligtvis glad!

Du kan läsa om programmet här: http://lnu.se/utbildning/program/TGIMT

Mirka Kans
Min forskning ligger inom data- och IT-behov för underhållsstyrning, samt hur man kan stödja underhåll med hjälp av IT för att uppnå kostnadseffektivitet.

Jag har undervisat på Växjö universitet/Linnéuniversitetet sedan 2000, främst inom databasdesign, industriella IT-system och projektledning. Kurser jag undervisar i dag är:
1SE002 Tekniska projekt och rapportskrivning,
1SE017 Industriell datorbaserad informationshantering,
2SE021 Affärssystem,
1SE004 Informationssystem i producerande företag,
1SE005 Förbättringsprocesser och informationsystemdesign,
4SE304 Maintenance data management.

Förutom undervisning är jag även programansvarig för ett kandidat- och ett masterprogram inom ämnet systemekonomi, samt koordinerar examensarbeten inom ämnet.

Tags: ,