Snart underhållsässa

March 1st, 2012 by

Jag sitter och laddar inför årets underhållsmässa i Göteborg 13-16 mars. Visserligen kommer jag inte att kunna vara där alla dagar, men den dagen jag faktiskt är på plats får bli desto intensivare. Jag har nämligen en resa till Hong Kong (jag står på en mässa där!) precis innan, och kommer hem på måndagen den 12 mars. Om du någon gång rest långt, t.ex. till Thailand, vet du att man inte riktigt är sig själv efter en sådan långresa. Vi reagerar i och för sig olika, men jag och jetlag är i alla fall inte kompatibla. Så tisdagen får utgå på grund av det. På torsdag och fredag har jag undervisning och möten som inte går att flytta på.

MEN! Är det så att du vill diskutera underhålls-IT, kanske vända och vrida på problem eller lyfta fram möjligheter… Eller bara uppdatera dig om vad som händer på den fronten inom forskarvärden… Eller berätta om något du upplevt… DÅ finns jag där på onsdag den 13 mars i Underhållsföretagens forskningsmonter.

Jag ser fram emot ditt besök och att få tala med dig!

Mirka Kans
Min forskning ligger inom data- och IT-behov för underhållsstyrning, samt hur man kan stödja underhåll med hjälp av IT för att uppnå kostnadseffektivitet.

Jag har undervisat på Växjö universitet/Linnéuniversitetet sedan 2000, främst inom databasdesign, industriella IT-system och projektledning. Kurser jag undervisar i dag är:
1SE002 Tekniska projekt och rapportskrivning,
1SE017 Industriell datorbaserad informationshantering,
2SE021 Affärssystem,
1SE004 Informationssystem i producerande företag,
1SE005 Förbättringsprocesser och informationsystemdesign,
4SE304 Maintenance data management.

Förutom undervisning är jag även programansvarig för ett kandidat- och ett masterprogram inom ämnet systemekonomi, samt koordinerar examensarbeten inom ämnet.

Tags: