Ännu mer Cityskog på hotell Rival i Stockholm

12:01 pm by Skog och trä

I torsdags var det dags för den sista i raden av Cityskogskvällarna. Drygt 300 personer fanns på plats på hotell Rival på söder och vi stötte på flera studenter från Hållbart familjeskogsbruk. Kul. Vi som jobbar med utbildningarna i Hållbart familjeskogsbruk vet ju att många skogsägare bor i de större städerna, men trots allt är det slående vilken uppslutning evenemangen fått. FULLBOKAT stod det på hemsidan och tydligen var det ett hundratal personer som inte fick plats.

Precis som i Malmö pratade man om generationsskifte och vikten av att påbörja detta i god tid. Vidare pratade man om  skogsbruksplaner och att det är viktigt att sätta in åtgärder som gallring och röjning i tid. Nytt för dagen var LRF konsults nypublicerade Skogsbarometer. Mer om den hittar du här.

Skog och trä
På Skog och trä vid Linnéuniversitetet i Växjö bedriver vi forskning och utbildning. Det finns ett tjugotal forskare och ca 600 studenter knutna till vår verksamhet. Skogs- och träbloggen samlar deras röster och här kan du hitta såväl forskarbloggar som studentbloggar samlade under samma tak. Hör gärna av dig om du har någon fråga. Läs mer om verksamheten på http://lnu.se/amnen/skog-och-tra

Tags: , , , , ,