Hållbart familjeskogsbruk 10 år – Skogsdagen 19 november

9:45 am by Skog och trä

Skoglig utbildning på distans. I år firar kurserna i Hållbart familjeskogsbruk 10-årsjubileum. Sedan starten 2001 har knappt 3 000 skogsägare och andra skogligt intresserade gått utbildningen. Några studenter har levt med skogen sedan barnsben, medan andra just köpt eller ärvt en fastighet. Vi firar 10-årsjubileumet den 19 november med Skogsdagen 2011. Skogsdagen kommer att anordnas i de båda trähusen M och N på campus i Växjö lördagen den 19 november kl 9-15. Läs mer om dagen och anmäl dig på lnu.se/skogsdagen2011

Share
Skog och trä
På Skog och trä vid Linnéuniversitetet i Växjö bedriver vi forskning och utbildning. Det finns ett tjugotal forskare och ca 600 studenter knutna till vår verksamhet. Skogs- och träbloggen samlar deras röster och här kan du hitta såväl forskarbloggar som studentbloggar samlade under samma tak. Hör gärna av dig om du har någon fråga. Läs mer om verksamheten på http://lnu.se/amnen/skog-och-tra

Tags: , , , , ,

Comments are closed.