Student på Skog- och träprogrammet

5:23 pm by

Tja!

Då var det min tur. Jag heter Carl Rydé. Bor i Linköping. Är 22 år. Pluggar på Skog- och träprogrammet på distans. Det är spännande det där med distans. Det ger mycket frihet men samtidigt mycket ansvar. Men det gillar jag. Det är inte dumt att vara hemma om dagarna och kunna ta vara på tiden på ett trevligt sätt.

Jag kommer alltså att blogga här ibland. Det kommer bli lite allt möjligt om hur det är att vara distansstudent på Skog- och träprogrammet. Just nu är jag snart klar med Modul 2 i Lövskog och förädling. Känns skönt att bocka av en uppgift till och gå vidare. Häftigt ändå att man kan så mycket som man gör. För 1,5 år sedan visste jag inte  mycket om skog och trä. Nu efter halva utbildningen så märker man ju en hel del skillnad ändå 🙂

Carl

Tags: , , ,

Comments are closed.