Håller tummarna!

8:34 am by Åsa Rydell Blom

I dag håller vi tummarna riktigt hårt. KK-stiftelsen har styreslemöte och beslut väntas angående Lnu’s satsning “Expertkompetens för hållbart träbyggande”. Blir den beviljad kommer jag till viss del arbeta med att ta fam en skräddarsydd utbildning för företag inom trä och träbygg. Det är ett samarbete mellan Lnu (avdelningen för Skog och trä samt avdelningen för Bygg) och en hel del företag och organisationer. En intressant utmaning! Inte bara för att jag är intresserad av utbildning, men det är en bra chans för Lnu att sprida kunskap och senaste forkningsrön samtidigt som vi har mycket att lära av industrin.

  • Facebook
  • Twitter
  • Email
  • RSS

Share
Åsa Rydell Blom
Jag är Åsa Blom, lektor på Linnéuniversitetet. Arbetar med forskning och utbilning inom virkeskvalité och färg.

Comments are closed.