Östad, here we come…

5:14 am by

Klockan är 06,00 och jag sitter för sista gången på nästan en hel vecka och intar frukost vid mitt eget köksbord. Om en timme anländer en kurskamrat och då är det dags att åka mot Östad för fyra dagars intensiv övning i skogsplanläggning.
Kursen vi läser är Hållbart familjeskogsbruk, fortsättningskurs, och modulen heter Skoglig planering.
Direkt efter Östad åker vi till Nässjö för två dagars exkursion med Lövskog och förädling.

Det ska bli så roligt och så spännande, åh vad gärna jag vill kunna göra skogsbruksplaner. Satt för ett par dagar sedan och övade på att lägga in beståndsgränser… precis hur kul som helst!

Inte ens fyra dagars regn och 12 grader i luften kan stoppa oss nu(vilket enligt klart.se är vad vi har att se fram emot)!

Kommer sakna barnen och gubben, aldrig tidigare varit borta från dem så länge, men det ska nog gå bra. Troligtvis blir det mamma som lider mest. Barnen har en vecka med mc donalds och oboy att se fram emot så de klagar nog inte.

Tags: , , , , ,