Äntligen fri!

12:24 by sthalsan

Det måste få ett slut någon gång. Du har beslutat dig för att fullkomligt släppa taget om allt ältande, grubbel och tvivel. Det är i alla fall din ambition. Nästa gång det drar in, nästa gång det drabbar dig, ska du bara upprepa ditt nya mantra: “Släpp taget, släpp det, låt det vara just nu.”

Du har insett att du inte är dina tankar, att de går att betrakta. Ungefär som att sitta på bio, nedsjunken i en bekväm stol och se tankarna, som filmen på den vita duken. Du har upptäckt, att du känner en otrolig frihetskänsla varje gång du kan släppa taget om dem, inte tror de är sanna eller att du måste agera på dem. Det har medfört att du sällan känner dig otillräckligt eller tänker att du inte duger,  precis som du är. Fast du vet att tvivlet kommer tillbaka stundtals, då säger du, släpp taget och öppnar dina handflator.

Det känns som din upptäckt medfört en inre revolution för din utveckling. Plötsligt gör du saker som du tidigare enbart drömt om att våga göra. Du kan förvisso känna rädslan slå till ibland, men då vet du att det är dags för ditt mantra igen. Dina nya insikter har lett till att du känner dig fri och mer levande än någonsin. Du vet att det fungerar och du vet, att vem som än provar med tiden kommer upptäcka samma sak, som du gjort.

gull-58077__180

 

Comments are closed.