Don´t worry

08:03 by sthalsan

Det är inget vidare att oroa sig. Du betraktar det dessutom som slöseri med tiden. Tänk vad skönt det vore om det fanns en liten röd tablett som befriade en från oro. Man kunde suga i sig den på morgonkvisten och bli helt orosbefriad 24 timmar framåt. Du funderar på vad det skulle innebära för din del.

För det första skulle du kunna prata med vem som helst utan att oroa dig för att det skulle uppstå en pinsam tystnad eller för vad andra tycker om dig. Du skulle ta mer initiativ till socialt umgänge utan oro för att få ett nej. Du skulle också passa på att ringa upp härliga människor, som du tappat kontakten med, som du verkligen tyckt om, helt utan oro för att ni inte skulle ha något gemensamt längre.

Du tänker också på saker som du velat prova, men inte vågat av oro för att du kommer misslyckas eller göra bort dig. Du skulle testa att dansa hip hop, prova brottning, lära dig att måla i olja och mycket mer.

Nu finns det inga sådana röda tabletter, men så onödigt att låta bli allt som lockar och intresserar dig på grund av oro. Det är ju ett verkligt tidsslöseri, särskilt om du bara lever en gång. Du bestämmer dig för att köra på placeboeffekten och trycker in en tuttifrutti i munnen. Nu kör vi, nu gör vi det vi vill istället för att låta oron styra våra liv!

frustration-1241534__180

 

Comments are closed.