När det blir för mycket

13:04 by sthalsan

Bröstkorgen känns hopsnörpt. Det är något som sitter där, i vägen. Du tänker, att det måste bort, du vill inte ha det där, det ska inte vara där. Du måste må bra, nu, för det är mycket som ska göras och för lite tid att göra det på. På senare tid har den där känslan dykt upp allt oftare. Du vet inte vad du ska göra med den, bara att det gör dig obehaglig till mods.

Det är mycket du inte vill kännas vid. Det känns ändå. Du trycker ner det i kroppen, lägger locket på, stannar uppe i huvudet, rusar på. Det kommer signaler, protester från kroppen, varningsrop, som du raskt skyfflar undan. Det är för mycket, du får ta det sen, när du har mer tid, som aldrig kommer. Du har inte tid att leva, känna dig levande, du bara gör, mer. Tills du sjunker ner, utmattad, känslan i bröstkorgen tar över.

Din kropp är proppfull av omedvetna känslor. Du inser att du måste lyfta på locket, eftersom grytan kokat över. Din kropp berättar hur du lever ditt liv utan att ljuga. Det säger inte gör lite mer, pressa dig, läxa upp dig, var hård mot dig. Den säger: -Jag mår bäst av kärleksfull vänlighet.

Kliv in i din kropp, hitta fast mark under fötterna. En stadig grund att stå på med rötter djupt ner i jorden, kommer balansera upp ditt uppvarvade huvud.

tree-1314865__180

 

 

Comments are closed.