Ta makten över rädslan

09:23 by sthalsan

Du har fått syn på drömjobbet, men tänker att det kommer du aldrig få. Det är mycket du aldrig kommer få. Ditt liv är begränsat till det redan välbekanta. Socialt, fysiskt och mentalt, navigerar du på redan känt vatten, men längtar efter äventyr, spänning och passion. Du är bara så rädd och eftersom du är rädd, är det farligt. Du tänker ironiskt, att det kommer stå på din gravsten: Här vilar XX, tvingad av livet att passera gränsen. Du inser, att det kommer ske en dag. Livet kommer föra dig in i det okända och oförutsägbara, men varför vänta till dess?

Om du aldrig känner rädsla och nervositet, aldrig har hundratals fjärilar i magen ibland, lever du förmodligen ett alltför förutsägbart och tryggt liv. Det känns som din vardag ges i ett oändligt antal repriser och du vaknar sällan upp förväntansfull på morgonen.

Att känna rädsla och att följa den är två skilda ting. Det är fullkomligt naturligt att vara rädd, ha ångest och känna oro. Tillåt dig att vara hur rädd som helst, men det betyder inte att du behöver agera utifrån dina känslor och din fysiologi. Vill du leva med passion, följa ditt hjärtas längtan och gå din egen väg? Ta ett djupt andetag och kasta dig ut för stupet. Endast då kan du upptäcka, dina vingar bär dig!

sunlight-166733_1280

Comments are closed.