E20 Norr för en battery check!

March 11th, 2016 by deudeu

Fem dagar passerar med hast. Saker som borde gjorts kombineras med nya tag inför kommande vecka. Vi ser fram emot att få tid off campus, för samtal och gemensamt arbete. Örebro – vi gläds åt er invit och tar emot den med öppna armar. Oklart om tåget kör E20 Norr, men det var helt enkelt för svårt att avstå denna musikaliska referens. Det känns i alla fall högst väsentligt och välbehövligt att få dela denna arbetsyta under några dagar.

 

Några korta uppdateringar från veckan som varit:

Hösten planeras för fullt. Även om vi är mitt i processen, så lyfter vi blicken och tittar in i en ännu vilande höst. Huvudfokus i planeringsarbetet är fördelningen av de resurser vi har i förhållande till åtaganden inom: reguljär undervisning, nya kurser och utvecklingsarbete. Vi får tyvärr se att kursen inom DEU Open kring politiskt entreprenörskap faller bort – vilket gör att vi belyser våra övriga inriktningar lite extra!

Intern marknadsföring och nya vänner. Organisationer är på många sätt levande och föränderliga, vilket gör att strukturer ständigt förändras. Vi har varit synnerligen upptagna med det operativa arbetet och genomförande. Därför måste vi nu fokusera på att hitta nya nyckelpersoner och fler interna vänner som vill ta del av vårt erbjudande. No sleep til famous!

Extern marknadsföring och nytt gränssnitt. Vi vill avslutningsvis lyfta att vi har ett nytt gränssnitt på vår web, lnu.se. Uppdateringen känns välbehövlig och levande. Ett extra slag slås för lnu.se/open – kolla in!

 

Over and out

 

Comments are closed.