Juletid är tid för skrivande

December 22nd, 2011 by

Nu har jag snart kommenterat och betygsatt alla arbeten inför jul. Det är en tämligen stor hög som jag har betat av: åtta sammanfattningar på artikelgranskningar, sex artikelutkast, sex projektrapporter och tjugoen korta papers.  Innan nästa hög med arbete dimper in (åtta projektplaner, sex färdiga rapporter, tjugoen opponeringar och lika många reflektioner) ska jag ta tid att skriva själv. Jag har fem artikelutkast som tålmodigt väntar på mina flinka fingrar, varav minst två ska vara klara innan den femtonde januari.

I vår hoppas jag få tid att komma ut till företag och diskutera underhåll och annat. Det är svårt att riktigt hinna med sådant när man är mitt i den mest intensiva undervisningstiden. Tills dess önskar jag en god och fridfull jul till alla!

Comments are closed.