Tack för mig

8:11 am by

Tack, Linnéuniversitetet, lärare, klasskamrater och vänner, för tre underbara år!

I det här ögonblicket, när allt är över, och något nytt precis ska börja. När sorgen och glädjen spelar om varandra och mina känslor drar mig mellan tårar och glädje, då behöver jag tid för eftertanke.

Mitt hjärta slår som åskan, för alla de stunder som är över, men också för alla som ska komma.

För mig är det ingen tvekan om hur viktig den här utbildningen har varit. Inte bara för allt jag har lärt mig, om skogen, naturen och materialet trä. Utan också för att mina minnen och upplevelser, de är det enda verkliga jag har, det enda ingen någonsin kommer kunna ta ifrån mig. De förändrar mig, gör mig till en bättre människa. Gör mig till den jag är.

Allt jag lärt mig på den här utbildningen kommer jag alltid ha med mig i min hjärna, men bilderna av det jag varit med om bär jag med mig i mitt hjärta.

Vi ses i skogen!

Tags: , , , , ,

2 Responses to “Tack för mig”

 1. nina says:

  Hej Bosse,

  tack för alla kommentarer genom åren. Håller med dig om att det vore kul om man kunde hålla kontakten… de flesta gör väl det via facebook, men där är jag ju inte med.

  Jag tittar gärna in på din blogg nån gång!

  Mvh Nina

 2. Bosse says:

  Det har varit intressant och trevligt att följa dina skriverier om utbildningen och skog här på bloggen. Det skulle vara roligt att kunna hålla kontakten mellan fd kursare även framöver. Jag försöker själv göra det via den blogg jag skriver som dokumenterar stort och smått om skog etc som jag läser, men också innehåller en del egna funderingar och reflektioner. Läs gärna och kommentera där.

  Lycka till inför framtiden!