UPPDRAG skogsbruksplan

10:49 am by

Börjar med en bild på min fina skogsbruksplan, eller början till den iaf. Men det är fortfarande en hel del mätning kvar all göra innan den är färdig för inlämning. Men för stunden så känns det ganska bra! Namnlös

Det fantastiska med att studera på distans är att jag kan lägga upp dagarna lite som jag vill. På dagtid då barnen är vakna så tillbringar jag mycket tid med dem och kvällstid och helger så fokuserar jag på skolan. Hittills har det gått jättebra, även om det känns tungt ibland.

Så nu när jag är i full gång med att göra en skogsbruksplanen så har jag ibland en liten kompis med mig i skogen när jag mäter. Ännu är han fortfarande lite kort i rocken för att borra i träden men i framtiden blir kanske även han “skogstokig” precis som mamma. 

IMG_7507

Nu i helgen har snön gjort entré, kanske för att stanna. Så nu måste jag verkligen skynda att få klart alla mätningar nu när älgjakten är över och barnen är på dagis.

Avslutar med en bild från köksfönstret i morse. Ha det bra!IMG_7852

 

 

Comments are closed.