Tid och motivation

10:16 pm by Tanja Keisu

Tiden är fantastisk, den tar mig ständigt till nya spännande faser i livet. Den knuffar på mitt tåg när det måste rulla och den stannar vinden i mitt segel när jag behöver reflektera. Jag hittar ständigt mig själv med många glödande järn i elden, men det är svårt att låta bli när mitt finska sisu pulserar i bröstet. En evinnerlig vilja och längtan efter utveckling.

Jag är tillbaka på den plats där min stora barndomsdröm fick gro till verklighet. Tillbaka på den plats där jag finner ett obeskrivligt inre lugn, trots att jag omringas av människor som ständigt är på väg. Även fast tiden tagit mina framtidsdrömmar till en helt annan bransch, så är det på flygplatsen jag hittar min stund att andas in och andas ut. Även fast den där tiden ibland kan kännas som otillräcklig, för alla de där järnen i elden, så tillför mitt nya jobb som säkerhetskontrollant otroligt mycket glädje och energi.

Genom resan på ingenjörsprogrammet har jag samlat in otroligt mycket kunskap, den kunskap som nu till våren ska knytas ihop till ett självständigt examensarbete. Just nu pågår en kurs i ledarskap och jag är övertygad om att innehållet i denna kurs, är något jag i framtiden många gånger kommer att reflektera över. Kommunikation och motivation, inte bara viktigt arbetsmässigt, utan en stor del av hela livet.

Kärlek, Tanja

Tanja Keisu