Världens bästa firmafest!

2:31 pm by

Att säga att man varit på firmafest med enbart chefen i tre dagar och att man dessutom delat hotellrum kanske skulle kunna låta lite olämpligt. Men i mitt fall är ju chefen även sambon och då blir det helt annorlunda. Och mycket trevligt. Tre dagar på spa med värmande vatten inomhus och snö utomhus var precis vad jag behövde!

Så nu sätter jag med glädje tänderna i den nya modulen som öppnat i Hållbart Familjeskogsbruk, nämligen Skogens produkter och marknader. Får väl erkänna att jag inte blev helt lycklig när jag läste studiehandledningen och såg framför mig: `deltagarna får därmed i denna modul inblick i fastighetsförvaltning i ekonomisk-skattetekniskt hänseende´.
Kanske inte min allra starkaste sida, men nu har jag gott om tid, modulen ska inte vara klar förräns i februari, så jag kommer lösa det. Självförtroende bara, det är allt som behövs!

Share

Tags: , , ,

2 Responses to “Världens bästa firmafest!”

  1. Nina says:

    Jo tack!!! Det där kan vi göra om när som helst… Fast kanske inte för ofta för viktens skull, känns som om jag gått upp flera kilo. Mycket god mat och kanske lite vin också…

  2. Anna Pettersson says:

    Hoppas ni har haft det härligt!