Antar du utmaningen?

4:04 pm by Tanja Keisu

I sista stund ändrade jag min ansökan från Berganläggninsteknik i Luleå till Skog- och träteknik i Växjö. Jag behövde ge mig iväg från det jag egentligen älskar för att lära mig att uppskatta det på nytt. Jag behövde se den sidan av mig själv som jag aldrig förut sett. Jag behövde leva en sörlännings liv i ett par norrländska kängor. För att fylla mitt liv med nya perspektiv. För att ta chansen där den låg framför mig. Som ung och fri gjuta en stabil grund att bygga framtiden på. Här står jag idag, 150 mil söderut. Det är vår och jag skiner ikapp med solen. Jag har snart avverkat mitt första år på ingenjörsprogrammet och jag har gjort det bra.

Då för ett år sedan, när jag var redo för klivet in till universitetsstudier. Jag valde att inte kasta bort de naturvetenskapliga talanger som alltid funnits inom mig. Jag valde en utbildning som inte skulle bli för mäktig. Jag valde något som alltid varit en stor del av mitt liv, men som jag egentligen aldrig haft kunskaper om. Jag valde ett område där det i framtiden finns trygghet och en möjlighet att återvända hem till Norrbotten. Jag valde Högskoleingenjör i skog- och träteknik.

Vågar du anta utmaningen? Ansök nu! —> HÄR

Kram från Tanja!