Kom igen hösten

12:22 pm by

Vi kastar oss huvudstupa rakt in i de intressanta kurserna Ledarskap och Certifierat Skogsbruk. Jag börjar redan första dagen med att läsa delar av kurslitteraturen, försöker lägga upp ett schema över alla uppgifter och sätta mig in i mitt nya vardagsrum MyMoodle.
Vilken kontrast till sommarens lättja och slöhet… Men jag känner snabbt att jag är uppe i sadeln igen och att det faktiskt är precis lika roligt att plugga denna terminen som den förra.

Mellan varven funderar jag också på vad jag ska skriva för examensarbete till våren. Jag har en del tankar, men jag håller dem för mig själv än så länge, tills jag vet lite mer…

Nästa vecka har vi träff i Kalmar och det ska bli så roligt att träffa alla klasskompisar, mitt blivande kontaktnät inom Skogsindustrin, igen. Vi kommer ha precis lika kul som alltid när vi träffas. Lyssna på föreläsare, titta på industrier och SKOG såklart! Och glöm inte att vi kanske äter och umgås lite på kvällen också…

Så, det är dags att säga adjö till sommaren. Hösten tog över, med dimma som ligger tjock på mornarna och med mörkare kvällar. Men jag har fått mitt, ingen kan väl klaga över den sommar vi haft, med värme och sol nästan hela tiden.
Jag har lyssnat på vinden, sett natten komma och försvinna nästan samma timme, sett barnen bada i spegelblankt vatten, och kanske lagt på mig några kilon att ta av i höstens stressigare tider. Så kom igen hösten… ta mig med storm!

Tags: , , , , ,

Comments are closed.