Återhämtning

8:34 am by

Det är väl tacksamt att återhämtning i alla dess former är så viktigt för oss, eftersom det är så trevligt. Det är när vi vilar eller sover som vi växer. Det är då allt vi lärt oss liksom fastnar i hjärnan. Vi laddar batterierna helt enkelt, blir fräscha och pigga och sugna på att sätta igång igen, med nya projekt.

Därför tog jag i helgen tillfället i akt att ställa till med en av mina absoluta favoritsysselsättningar… BRUNCH!

Jag älskar, älskar, älskar att sitta länge och äta och prata.
Så i lördags bjöd jag hit släkten och började tidigt på morgonen förbereda allt som hör till… äggröra, bacon, te, juice, kaffe, nybakade surdegsbaguetter, sill, ägg, frallor, prinskorv, filmjölk, müsli, färsk frukt och blåbärsscones.
Och ja, jag hamnar i himmelriket när jag brer smör på nybakade scones och dricker vaniljte. Jag skulle kunna sitta så i en evighet och babbla och äta.

Tur också att jag valde lördagen… eftersom jag vaknar på söndagen och har 38,2 graders feber. Och då är jag dålig, mycket dålig. Nästan döende. Och får spendera hela söndagen i sängen.

Idag har jag 38,4 graders feber och är alltså mycket sjuk. Mycket, mycket sjuk.
Så jag ska ligga hela dan i soffan och titta på föreläsningar. Det är nog allt jag orkar med.

Tags: , , , ,

Comments are closed.