Äg ditt varumärke

11:09 by sthalsan

Det är motgång just nu. Du ser inga resultat av ditt arbete. Du står och stampar på samma punkt. Frustration över din egen oförmåga, din ofullkomlighet. Du klamrar dig vid rutiner, anstränger dig på fasta klockslag, men längtar bort, vill känna dig fri. Du önskar innerligt att du kunde vara nöjd med nuet, acceptera att allt är som det är, att du är du, men det går inte.

Du är ditt eget projekt, som ska utvecklas, korrigeras, stöpas om, retuscheras, förändras, förbättras, modifieras tills du når perfektion. Du är ditt varumärke som ska framhållas, marknadsföras, få uppmärksamhet och utmärkelser, men var är publiken, varför hörs inga applåder?

Din rädsla för att vara mindre värdefull gör att du anstränger dig för att bli värdefull, men tänk om du kunde kliva ur kampen, ta ledigt, lyfta blicken, se att det finns ett annat liv utanför ditt eget, begränsade tänkande. När tankarna får passera, som bara tankar, inte sanningar, kommer du upptäcka att du inte är dina tankar, att dina tankar inte är du. Låt ditt varumärke bära frihetens sigill och bygg det vidare, grundat i trygghet, att du är fullkomligt tillräcklig som du är, JUST NU! (När den första protesten dyker upp, kom ihåg, det är bara ännu en tanke och en till, och ytterligare en….).

 

seal-893797__180

Comments are closed.