Är du ett förändringsprojekt?

March 21st, 2017 by sthalsan

Du granskar kritiskt din kropp. Till övervägande del hittar du saker du är missnöjd med. Ditt missnöje gör att du ältar annat du också är missnöjd med. Du tänker även på din träning, som inte gått tillräckligt bra på sistone. Du ska snart tävla i Tough Viking, tänk om du inte slår ditt tidigare rekord.

Du äter en perfekt komponerad frukost (i alla fall om man ska tro på alla hälsobloggar du följer), kollar sociala medier samtidigt som du byter några enstaka ord med sambon, som sitter mittemot. Du ser leende, vackra människor, som fått utmärkelser eller blivit hyllade på något annat sätt. Du påminner dig själv, att du måste söka en extra kurs för att bättra på ditt cv.

Sambon försöker krama dig när du ska gå, men du är redan på väg. En orostanke dyker upp; du borde vara en bättre partner och borde ni inte ha sex oftare? Lusten är inte så stor, du har fullt upp med att bli en bättre version av dig själv, en som står ut i mängden, en vinnare. En vinnare prioriterar det viktiga, det som räknas här i livet och det gör du, eller? Är du ett projekt, som föddes med lapp om foten med en felbeskrivning eller kom du hit som en unik, nyfiken person, som ville upptäcka världen, full av livslust och glädje? Vem bestämmer hur du ska leva ditt liv?

 

Comments are closed.