Att vända motgång till medgång

07:52 by sthalsan

Jag har skrivit om motgångar tidigare och hur vi är olika tränade i att hantera dem. Motgångar dyker upp för oss alla. Det är svårt att få ett nej, att bli avvisad, att bli lämnad, det kan kännas som om vi inte duger. Det är lätt att tro, att det är något fel på oss, när vi hamnar i sådana situationer. Har det hänt dig nyligen, kommer här lite tips på hur du kan vända ditt sinne från att vara mot till att vara med dig. Du andas, lever och kan ta dig vart du vill. Det betyder att din kropp fungerar 100 % rätt. Alla dina inre organ samarbetar helt perfekt, utan att du behöver skänka en tanke hur du ska göra med foten för att ta ett steg, eller försöka minnas hur man gör, när man tar ett andetag. Bara detta betyder att det är långt mycket mer som är rätt än fel med dig. Om någon sårat dig eller behandlat dig illa på något sätt, kom ihåg att även den personen kom till världen som ett naket, hjälplöst spädbarn. När du tänker på människor som gjort saker mot dig, föreställ dig dem som spädbarn istället för vuxna individer. Blir det någon skillnad? När du befinner dig i ett tillstånd av motgång, var har du ditt fokus? Kommer du ihåg allt som du lyckas med, där du når framgång eller vad fokuserar du på? Ältar du ett misstag och upplever samma jobbiga känslor gång på gång? Observera åt vilket håll känslorna i dig snurrar. Tag ut dem med handen och vänd dem upp och ner. Stoppa in dem och låt dem snurra fortare och fortare åt andra hållet gärna till ljudet av cirkusmusik. Tag plats i din kropp och låt den bära dig dit du vill!