Begränsning eller möjlighet?

13:17 by sthalsan

Dessa begränsningar, de kommer, oinbjudna. När längtan, nyfikenhet och lust dyker upp, när du känner – “det här vill jag verkligen göra”. Det ”vill” som får pulsen att gå upp, förväntan att blandas med nervositet, då dyker begränsningarna upp. Det kommer du inte klara, det här är inget för dig, vill du det här egentligen eller tror du bara det? Tvivlet smyger sig på, lägger sig som en rökfylld dimma över din längtan, din passion. Det kunde räcka i sig, men dessutom måste människor i din omgivning påpeka att det inte kommer gå.

Du funderar över hur det egentligen är möjligt för någon, någonsin att komma på eller göra något nytt med tanke på alla hinder, begränsningar och rädslor för att misslyckas som finns.

Det handlar om att finna mellanrummen, lägga märke till möjligheter, som andra missar. Att koppla ihop kunskap från olika områden och låta de förenas i en ny, intelligent kombination. Du tänker, att det inte är flocken som skapar nytt, det är inte den stora massan, som springer åt samma håll. Det är personer som vågar ta ett kliv åt sidan, som vågar stanna upp och kanske får en uddastämpel. Det är först när man kan stanna upp, bli stilla, som mellanrummen kan visa sig. Du ersätter impossible med I´M POSSIBLE!

street-sign-141396__180

 

 

Comments are closed.