Bekräftelsesex

13:40 by sthalsan

One-night stands kan kännas gott för stunden, men illamående kan uppstå som en följd. Du har upptäckt att du oftast är mest nöjd efteråt. Nöjd över att du faktiskt haft sex, att någon tänt på dig, att du blivit bekräftad. Det kan förvisso börja med att du blir superkåt, upphetsad av lust, påspädd med alkohol, en längtan efter att känna din kropp mot någon annans, omslutas, förening hud mot hud. Begäret sätter igång jakten. Du finner sällan det du söker, nöjer dig med det du får.

Efteråt är begäret borta, i dess ställe kommer avsmak blandat med ånger. Ånger över att du gjort det med fel person, att du sänkt dig under din standard, att sexet inte var härligt och lustfyllt, att du inte blev tillfredsställd vare sig fysiskt eller psykiskt. Du vill bara glömma personen, sexet, gå vidare.

Du är väldigt hälsomedveten för övrigt, men din sexuella hälsa, är ett försummat kapitel. Om du vill ge dig själv det bästa, handlar det om att välja sexpartners med omsorg, kanske öva på att surfa på begäret, suget, låta det vara där och välja dina tillfällen med större omsorg. Du ska kunna vakna upp dagen efter, känna dig nöjd, tillfredsställd och kunna möta din partners blick utan vare sig ånger eller skam.

couple-731890__180

 

Comments are closed.