Don´t take no for an answer

10:48 by sthalsan

En gång lärde du dig att gå. Vägen dit var kantrad av misslyckande, tårar och skrik. Dina föräldrar sa emellertid aldrig, att nu räcker det, nu struntar vi i det här med att gå. De hejade på dig tills du en dag behärskande gångkonsten. Det fanns ett tydligt mål, en vilja att utstå misslyckande och en stark tro på att du skulle lyckas. Så har det sett ut med allt du lärt dig.

Frågan är om du skulle kunna tillämpa samma tänkande på allt du beslutar dig för att uppnå, att inte vika ner dig för motgångar, avvisande och misslyckanden? Istället ska du hålla fast vid ditt mål, det du vill uppnå, det du åtrår och längtar efter, tills du uppnår det.

Att ta ett nej, att känna sig avvisad är något av det svåraste som finns för många att hantera. Särskilt när det handlar om att finna en kärlekspartner eller att hitta nya vänner. Att hantera ett nej och fortsätta söka efter den/det du vill ha är dock väldigt träningsbart. När du får ett nej, behöver du inte tolka det som om det är något fel på dig, det bara KÄNNS så. Våga tro på dig själv, ditt värde och din förmåga att lyckas. När du inte släpper taget, när du jobbar oförtrutet mot din målbild kommer du uppnå det du vill ha, förr eller senare.

 

archery-573771__180

 

 

Comments are closed.