Förenkla ditt liv, lär dig släppa taget!

07:15 by sthalsan

Du har bestämt dig för att inte göra olika livshändelser till ett problem. När det händer något, händer det bara. Du siktar högt, vill göra ditt bästa, men ibland misslyckas du. Du gör det inte till ett problem eller ältar det. Framför allt vågar du satsa fullt ut och verkligen anstränga dig. Det är helt okej att ha gjort allt man kan och ändå misslyckas, för du är en bra person i alla fall. Det är bara just i stunden det suger, det passerar när du inte håller kvar det.

Du älskar att prestera, men det känns knappt som om man får säga det högt. Dina föräldrar har lärt dig att inte blanda ihop det du gör, med den du är. Du vill leva ett spännande och händelserikt liv, då måste du ta risker och våga satsa. Går det så går det. Ibland kan du emellertid inte styra din problemorienterade hjärna. Då tillåter du dig att stanna en stund i problemtugget. Det brukar bli lättare att gå vidare då, istället för att kämpa emot.

Du förnekar inte några känslor eller tankar, du tillåter allt att få rymmas inom dig. Det som skiljer dig från många andra är, att du inte lägger till något. Du låter saker och ting få vara precis som de är, för du vet, att i nästa ögonblick har det redan dykt upp något annat. När du inte håller fast vid tankar, som skadar och får dig att må dåligt, känner du inre frihet och lycka.

Comments are closed.