Från jagad till jägare

08:02 by sthalsan

Du har tittat ner i marken länge, för det är ditt fel alltihop och skammen gör att du vill gömma dig. Om du bara kunde skärpa dig och vara lite bättre, skulle han vara nöjd med dig. Hur mycket du än jobbar för att vara honom till lags, lyckas du oftast göra något litet fel. Fast det finns dagar då allt stämmer, då han överöser dig med kärlek, höjer dig till skyarna och tittar på dig med en blick, som suger tag i dig, får dig att känna dig utvald, speciell och unik. Det är då du vet, att han är den rätte och du gör allt för att han ska se på dig så igen.

Du är på helspänn, du känner direkt, när han inte är nöjd. Du vet när han kommer straffa dig med anklagande blickar, nedlåtande kommentarer inlindande i bomull, vilket får dig att undrar om han egentligen försöker vara snäll. Det är bara du som är så dum, att du inte förstår att han egentligen vill hjälpa dig. Du sitter ohjälpligt fast, insnärjd i motstridiga budskap och dubbelheten kedjar fast dig och gör att du mår sämre och sämre. Dina vänner försöker få dig att förstå, att han inte är bra för dig, vilket leder till att du tar alltmer avstånd från dem istället för att tänka kritiskt om honom. Det är han som äger sanning om hur du egentligen är och du är villigt att utplåna allt hos dig själv, som stör honom. Du sitter fast i en relation, som är präglad av våld. Våldet handlar inte om skrik, slag och blåmärke. Våldet är inlindat i en gyllene förpackning av mentalt, nedbrytande processer, som långsamt får ditt riktiga jag att blekna bort och allt som varit du, att sakta suddas ut.

Det är dags att vakna NU! Ingen ska få äga och manipulera dig. Se sanningen i vitöga, gör dig uppmärksam på hur du mår, varför du alltid är orolig, har ångest och knappt skrattar längre. Skifta position, gå från att vara bytet till att bli en jägare. Vägra anpassa dig, stå upp för dig själv och ta hjälp av alla, som älskar dig precis som du är. Det är inget fel på dig, du är så rätt. Kriga för dig själv och ta plats!

female-warrior-3-596886-m

Comments are closed.