Gör plats, skapa livsutrymme NU!

March 14th, 2017 by sthalsan

Ibland känns livet trångt. Det är som något stulit din tid. Du kommer på dig själv med att avundsjukt snegla på någon som sitter och nöjesläser en bok. Det ser skönt ut. Du kan inte minnas när du läste en bok senast för nöjes skull. Det känns som slöseri med tid. Det finns alltid något du borde lära dig, plugga in. På samma sätt är det med mycket annat. Det slår dig, att det mesta du gör handlar om att komma någon vart, förändra något, bli bättre, öka dina möjligheter att få det liv du drömmer om.

Problemet är nuet, det känns inget vidare. Det är ofta ett tryck över bröstkorgen, spänningshuvudvärk och en känsla av att du borde göra något annat, ta mer vara på livet. Å andra sidan tänker du, att det ska du göra sen, när du uppnått det du strävar efter.

Det är kanske dags att göra mer plats inombords för att bjuda in nuet, där livet pågår. Sedan kommer kanske aldrig. Möjligheten till att njuta av det som är finns bara i nuet, i varje andetag och hjärtslag. Gör plats för allt som redan är så fantastiskt rätt med dig. Sänka axlarna, lyft ditt hjärta, se allt som redan är här för dig att njuta av, just nu.

 

Comments are closed.