Hur ska du kunna välja rätt?

11:15 by sthalsan

Du har verkligen sökt länge nu, på olika sätt provat dig fram för att förstå vem du själv är och vad du egentligen vill. Det är svårt att ta några beslut, du är livrädd för att välja fel, tänk om det finns något bättre alternativ. Beslutsvånda och osäkerheten på vad du egentligen borde göra med ditt liv, gör dig smått galen. För det du gör just nu känns inte rätt, ganska meningslöst faktiskt. Du pendlar mellan ytterligheterna, ena sekunden känns allt bra, bara för att förkastas i nästa. Ska du bryta upp, ändra riktning, eller ska du hålla ut och hoppas på att det blir bättre med tiden?

Du undrar hur du är egentligen och vem du är? Går det att hitta sig själv, finns det ett sant jag, som kommer framträda, bara du vet var du ska leta? Obeslutsamhet är en del av din vardag. Du tänker, att bara du visste vem du är, skulle du veta hur du ska välja. Allt skulle bli lätt och tydligt.

Fundera på om det är möjligt att leva med ovissheten som en följeslagare. Kan du förenkla vissa beslut genom att helt enkelt göra ett val och släppa idén om att det finns något som är rätt. Ta ett beslut och se hur det blir. När du gör saker istället för att tänka på dem, kommer du använda alla dina sinnen och få en annan typ av information till skillnad från att bara tänka. Skillnaden blir som att äta en chokladbit istället för att få smaken beskriven av någon annan.

meadow-677878__180

 

Comments are closed.