Konsten att få gjort det “rätta”

10:46 by sthalsan

Ibland känns det som om vem du än lyssnar på, var du än söker information, är det bara mer av samma sak. Du jagar efter det unika, det där lilla extra, som ska få dig att komma vidare, nå bättre resultat, hjälpa dig göra alla de rätta valen.

Du vet egentligen precis vad du behöver göra, men du vet inte varför det är så svårt att få det gjort. När det gäller din hälsa, vet du exakt vad som är bra för dig, ändå fastnar du alltför ofta i det motsatta. När det kommer till din utbildning, vet du hur du ska planera, ta en bit i taget, börja i god tid, men för det mesta är du ute i sista minuten. För att inte tala om hur du vill vara gentemot de du älskar mest, fast det slutar med att de är dem, du sårar mest och beter dig sämst gentemot.

Därför fortsätter du jaga mer kunskap, mer information, för du vill hitta nyckeln till framgång. Sett till tid, jagar du kanske mer än att faktiskt göra och genomföra något av allt det du vet är bra för dig. Kanske dags att sätta igång. Vill du bemästra något finns det bara ett sätt, ”learning by doing”. Välj en sak som du verkligen genomför idag och gör likadant imorgon!

jump-493889__180

Comments are closed.