Möt din rädsla!

09:05 by sthalsan

”Du kommer klara det. Nä, det går aldrig, för du är sämst när det gäller. Fast det har ju gått förut. Ja, men den här gången är det kört”. Det finns en röst i ditt huvud, som pratar. Den säger emot sig själv hela tiden, det är som en strid ström av ord, som aldrig tar slut. Vad är det där egentligen, den där rösten? Är det du, ditt verkliga jag? Är du en förvirrad person, som inte kan bestämma dig för vad du egentligen tycker? Eller är den där rösten en konstruktion, ett hinder, något du kan ta dig förbi, för att verkligen inse hur saker och ting hänger ihop.

Det spelar ingen roll vad du säger till dig själv, livet händer i alla fall. Om du har ingått ett avtal med din hjärna, att den ska göra allt den kan för att skydda dig från misstag, så gör den det. Problemet är att det kostar massvis med energi och är slöseri med dina resurser. Att lägga fokus på att undvika det du är rädd för hindrar dig från att växa och utvecklas.

Du kan inte ta bort något, alla tankar och känslor finns inom dig, mentalt och fysiskt. Kan du välkomna allt? Kan du utstå rädslan, utan att stänga ditt hjärta, din kropp? Kan du förhålla dig öppen och stanna kvar när det blir jobbigt? Undersöka och utforska det som skrämmer dig och samtidigt vara medveten om vad som händer i din kropp? Testa direkt!

 

Comments are closed.