Sårbar=svag eller?

09:27 by sthalsan

Du längtar efter att få ge dig hän, släppa in en annan person i ditt liv, verkligen älska någon på riktigt. Fast det är snärjigt i datingbranschen. Det finns regler du måste förhålla dig till. Alla syftar till samma sak, visa ingen svaghet, var oberoende, blotta inte ditt hjärta, du kan bli sårad. Ekvationen går tyvärr inte ihop. Det är omöjligt att ge sig hän och samtidigt ha kontroll.

Du har löst problemet genom att vara lagom halvhjärtad utåt sett. Du vågar till en viss gräns, men när du sätter dina känslor på spel, när du börjar känna för mycket, väljer du att bli defensiv istället för offensiv. Resultaten har blivit därefter, det rinner ut i sanden. Du undrar allvarligt, är det är något fel på dig? Har du inte det som krävs för att få och kunna ge kärlek? Ingen av dina relationer varar ju.

Du är programmerad till att tro att sårbarhet är svaghet. Det är inte sant. Om du vill leva ett liv med passion, om du vill ge dig hän, ingår ovisshet, risker och känslomässig nakenhet på köpet. Ju mer du vågar visa av vem du är, desto tydligare kommer du bli, för dig själv och för andra. Du kommer bli stark och sårbar. Om du väntar med att gå upp på scenen tills du känner dig perfekt och osårbar, kommer publiken redan gått hem. Vill du vinna något måste du ha modet att våga satsa.

heart-471786__180

 

Comments are closed.