Vänd hopplösheten!

07:23 by sthalsan

Ibland drabbas du av bristande självförtroende, tänker att du inte kommer fixa saker lika bra som andra eller att de flesta är mycket smartare och duktigare än du. En känsla av hopplöshet och uppgivenhet dominerar inom dig. Det som nyss kändes möjligt känns plötsligt helt otänkbart. Du drar dig tillbaka, sjunker ihop, med nedslagen blick tar du dig fram utan energi och kraft. Dina negativa tankar om din egen förmåga är som att strö salt i redan öppna sår. Det är så sant, allt det du tänker, du känner det verkligen i hela kroppen. Det är inte tänkbart att det skulle kunna vara på något annat sätt, de som påstår det vet inte hur dålig du egentligen är, de vet inte vad du vet.

Stopp, vänta, är det verkligen sant, dina tankar om dig själv alltså? Hur kan du veta det? Kan du bevisa att det är på det ena eller det andra sättet, egentligen? Det faktum att det känns så är inte något bevis överhuvudtaget för dina tankars sanningshalt. Om du accepterar att du är fri att tänka precis vad som helst om din egen förmåga, vad väljer du att tänka då?

Du är faktiskt en enastående, unik varelse. Du kan välja att tänka att du är här för att sprida glädje, kärlek och positiv energi till andra. När du skiftar fokus till vad du har att ge och bidra med och utför handlingar i överensstämmelse med detta, då kommer det hända grejor!! Testa, sätt igång med en gång, fast ditt huvud säger att det inte går. Minns, dina tankar som snurrar runt i huvudet är inte några sanningar, säg det till dig själv, många gånger. Se till att tända gnistan inom dig och att hålla lågan vid liv genom att odla vänliga, kärleksfulla och positiva tankar om både dig själv och om andra.

 

1205205_higher_1

Comments are closed.