Verkligt stark i dig själv!

08:23 by sthalsan

Du rycker på axlarna, ler uppgivet. Vad du än tar dig för uppstår det ofta motstånd, om inte inom dig så av människor runt dig. Till skillnad från många andra, vet du precis vad du vill. Du har stor tillit till att du vet exakt vad som är bra för just dig. När du går din egen väg innebär det emellertid att du inte alltid gör som andra gör. Du har kommit fram till att bara för att massa människor gör samma sak behöver det inte innebära att det man väljer att göra är något bra. Det är vår längtan att få höra till, att vara del av en grupp, som gör att vi ofta springer åt samma håll, inte för att det känns bra, rätt eller är utvecklande för oss.

Du har ägnat dig åt att studera ditt eget beteende, dina egna val och hur du agerar. Det du upptäckte var hur mycket tid och energi du lagt på att bli omtyckt av andra, ofta människor som du inte står nära eller ens känner personligen. När du såg mönstret förstod du att det handlar om en enda sak, att bli bekräftad som en person som duger, som är värd att älskas. Nu har du valt att ändra fokus och söker bekräftelse hos dem, som står dig verkligt nära istället för ytliga bekanta eller vänner i sociala medier.

Det som betyder något, är de människor som du verkligen älskar och som du vet älskar dig, precis som du är, oavsett vad du presterar. Nu lägger du din tid på det som stärker och utvecklar dig istället. Men det blir protester från omgivningen, bromsklossar som fortfarande lider av jämförelsesjukan vill hindra dig. Det enda du kan göra är att rycka på axlarna, le och fortsätta på din egen väg, för du vill vara fri att bestämma över ditt eget liv.

yoga-1479576__180

 

 

Comments are closed.