Vårterminen 2013

13:11 by Pieter Kuiper

Salarna är nu bokade till det nya kurstillfället, måndagar och onsdagar kl. 13:15 till 15.00, introduktionsmöte på måndag 21 januari, se schema. Där har jag även lagt in en fråge- och diskussionsstund på onsdagkvällar. Allt detta körs via Adobe Connect på connect.sunet.se/lnu-1fy803/. Närvaro på introduktionsmötet är särskilt önskvärd (på plats eller online), men inte obligatorisk.

Kurslitteratur är Conceptual Physics av Hewitt tillsammans med någon bok som använder lite mer matematik. I litteraturförteckningen står Benson. Men de här amerikanska fysikbiblerna är alla ganska lika, och i år vill jag testa en ny bok som kan laddas ner gratis: College Physics (Openstax)

OBS: Den här kursen använder inget lärplattform. Allt ligger öppet på den här bloggservern.

Förslag för julklappar till önskelistan: en Slinky (t ex Teknikmagasinet, ToysЯUs, BR). Samt headset till datorn. Och appar.

Tilläg 21 december: jag skickade ett mejl till alla studenter som jag har fått mejladresser av, med en länk till den här sidan.

PPS: Det finns också möjlighet att göra laborationen på lördag 16 februari och 9 mars (står i schemat eftersom jag inte behövde boka salen).

Comments are closed.