IoT-lab

Projekt: IoT-lab för SMF

Möt projektteamet från Wexnet

Postat den 15th November, 2021, 15:58 av Diana Unander

I projektet IoT Lab för SMF samarbetar Linnéuniversitetet, Kalmar Energi och Wexnet och vi känner att det är dags för er att få lära känna projektteamet från Wexnet lite bättre.

Håkan Halléhn, arbetar som storkundsansvarig och arbetar med affärsutveckling IoT på Wexnet och har varit med från starten och utforma projektet tillsammans med Linnéuniversitetet och Kalmar Energi. Det finns goda chanser att ni stött på Håkan i olika sammanhang då han ofta representerar Wexnet i olika sammanhang och medverkar i ett flertal olika projekt. I det här sammanhanget är det störst chans att ni möter honom när han är ute och håller inspirationsföreläsningar, workshops och hjälper till med affärsmodeller för IoT.

Tobias Sundling, arbetar som kommunikationstekniker på Wexnet och har gjort det under de senaste åren. Tobias har en djup kunskap och tekniskt kunnande när det kommer till IoT och en av våra praktiska IoT specialister i projektet som stöttar kommer framförallt att vara aktiv i samband med workshops, utveckling och tester tillsammans och dela med sig av sin kunskap i lösnings- och teknikfrågor.

Helena Erngård, arbetar som marknadskommunikatör på Wexnet. Helena har många års erfarenhet av marknadsföring, PR och Content och hjälper till att sprida information om projektet och de möjligheter som finns för små och medelstora företag att öka sin kompetens när det gäller IoT. Håll utkik om vad hon skriver i  Wexnets kommunikationskanaler, t ex tidningen Drivkraft, Vardagsliv på wexnet.se, nyhetsbrev mm.

Det här inlägget postades den November 15th, 2021, 15:58 och fylls under blogg

Comments are closed.