IoT-lab

Projekt: IoT-lab för SMF

IoT-lab SMF 2.0: De första två månaderna – Nya pilotcase, workshops och framåtblick

Postat den 22nd May, 2023, 08:33 av Fredrik Ahlgren

Hej alla!

Välkomna till IoT-lab för små och medelstora företag (SMF) bloggen! I detta inlägg tänkte jag ta er med på vår resa genom de första två månaderna av det spännande projektet IoT-lab SMF 2.0.

Efter framgångarna med vårt tidigare IoT-lab SMF-projekt, har vi i de första månaderna av 2.0 arbetat intensivt med att forma vårt team och hitta nya arbetssätt som bygger på erfarenheter från det tidigare projektet. Låt mig ge er en kort sammanfattning av vad vi åstadkommit så långt:

1. Vi har initierat fyra intressanta pilotcase med företag som C3C Engineering, Astrid Lindgrens Värld, Ölands Köksmejeri och Kallskänken. Det är spännande att få möjlighet att samarbeta med dessa företag och hjälpa dem att utnyttja potentialen i IoT-teknik.

2. Vi har genomfört en handfull workshops med företag. Dessa tillfällen har varit mycket givande och har gett möjlighet till spännande samtal och utbyte av kunskap och idéer.

3. För att sprida kunskap och intresse kring IoT och våra projekt har vi genomfört flera föreläsningar.

Vi ser med stor tillförsikt framåt på projektet och har redan börjat planera inför höstens aktiviteter. Ett av våra största fokusområden är vårt nästa stora event som kommer äga rum den 10:e oktober, då vi planerar att initiera ytterligare fyra nya pilotcase. Denna uppstart kommer ske i Växjö, håll utkik för inbjudan.

Fortsätt följa vår blogg för att hålla dig uppdaterad om våra aktiviteter i IoT-lab SMF 2.0 projektet! Här kommer vi att dela med oss av våra insikter, erfarenheter och spännande nyheter om projektet och alla de företag vi samarbetar med.

Här är två bilder på vår medverkan på Europaforum där vi höll föreläsning och demonstrerade IoT-teknik för ett 70-tal deltagare.

 

Vi ses snart i nästa blogginlägg!

Det här inlägget postades den May 22nd, 2023, 08:33 och fylls under blogg

Comments are closed.