DISA

Centre for Data Intensive Sciences and Applications

Stort grattis till eHälsoområdet inom DISA!

Postat den 21st March, 2018, 09:13 av Diana Unander

Området eHälsa får nu ytterligare förstärkning under tre år med medel för att skapa en strategisk plattform för forskning och som samverkar med det omgivande samhället. Här finns alltså möjligheter att knyta ihop tvärvetenskaplig forskning vid olika fakulteterna med forskningen inom DISA

En strategisk plattform ska utmärkas av att den bedriver forskning inom ett ämnesområde med viss bredd och samverkar med aktörer i samhället. En plattform ska involvera medarbetare från minst tre fakulteter, ha strategisk angelägenhetsgrad och även utvecklingspotential. Ledningen har också prioriterat områden med potential för extern finansiering.

För mer information kontakta Göran Petersson, Professor i hälsoinformatik inriktning läkemedelsvetenskap, verksamhetsledare för eHälsoinstitutet och vår forskningskoordinator för eHälsomorådet inom DISA

/Diana

Det här inlägget postades den March 21st, 2018, 09:13 och fylls under eHealth

Comments are closed.