DISA

Centre for Data Intensive Sciences and Applications

Doktorandkurs i sommar – Designing Human Technology

Postat den 28th February, 2019, 16:00 av Diana Unander

Dags att skicka in din anmälan till en spännande doktorandkurs i sommar! Deadline 1/3 2019!

Den tvärvetenskapliga doktorandkursen ”Designing Human Technology”, DHT 7.0, om hur man designar teknik för (och med) människor, äger rum för sjunde året i rad, denna gång i Estland, med Tallinn University som värd, i samarbete med Roskilde Universitet (Danmark) och Trento University (Italien) samt med medverkande seniorforskare från Danmark, Sverige, Finland, Norge, Estland och Italien. Kursen hålls 16-18/6 på en ö i vid estniska västkusten i form av internat under 3 dagar, motsvarar 3,5 ECTS, och brukar vara mycket uppskattad av medverkande doktorander från olika delar av Europa. Ingen kursavgift, samt gratis mat och logi under de tre dagarna tack vare EU-finansiering. Resan till och från Tallinn måste doktoranderna dock hitta egen finansiering för.

Se mer information om kursen på http://dht2019.tlu.ee/

Det här inlägget postades den February 28th, 2019, 16:00 och fylls under General

Comments are closed.