Nu har vi slutat gissa!

19:48 by jeaaaa

Idag presenterade Anna och Tove Sluta gissa – Strategier för att arbeta med UX i vardagen  på konferensen Mötesplats Profession – Forskning. Så roligt att få prata om och sprida det vi har arbetat på under året! Teman vi tar med oss från dagen i UX-sammanhang är bland annat samverkan, god värdegrund, att fördjupa teorier och att fokusera på vårt arbetssätt.

Samverkan
Samverkan känns ovärderligt, på alla möjliga sätt. Vi tänker på att möta andra människor – från andra organisationer och med andra berättelser – på konferens och vi tänker på nätverkande i UX-sammanhang bland annat.

God värdegrund
Vi blir glada av att läsa att vår ingångspunkt att vara öppna och våga göra fel uppskattas på Twitter. Heja oss! (Joo-då, lite hybris kan vi kosta på oss, sådär helt prestigelöst såklart!)

Fördjupa teorin
Vi tar även med oss konstruktiv kritik som kan vara värdefull i framtiden, det gäller till exempel att fördjupa teorierna vi arbetar med och tränga djupare in i UX-världen, både för egen del och vad gäller det vi delar vidare. När vi blir professionella papermakare till exempel! 😉

Fokusera på vårt arbetssätt
Mest av allt tar vi dock med oss att vi möttes av intresserade frågor och undringar vad gäller vårt arbetssätt. ”Hur arbetar ni?”, ”Hur har ni gått tillväga när…?” osv. Så det är detta ni vill höra mer om? Vi lovar att fortsätta dela, inte minst här på bloggen!

Tack för alla fina möten!

Comments are closed.