UX:are på chefsmöte

10:36 by jeaaaa

Intresset för UX är stort och växande i biblioteksvärlden. Många universitetsbibliotek har kommit en bit på väg, och folkbiblioteken vill också med på tåget och tillvarata användarperspektivet i sitt arbete! Heja! Biblioteksutveckling Blekinge Kronoberg kontaktade för en tid sedan oss på Linnéuniversitetet med ett önskemål om att vi skulle hålla en programpunkt om UX på ett chefsmöte och igår, den 11 december, var Tove och Jennie på Kulturkuben i Karlskrona och pratade om grunderna i UX och hur vårt första år med UX har sett ut.

Det var ett femtontal chefer som under förmiddagen arbetat med design thinking och som nu fick en första introduktion till ämnet, metoderna och en bild av det rent praktiska arbetet. Kanske kan det bli mer samarbete av något slag i framtiden?!

Comments are closed.