Victoria Peak

12:54 by sjukskoterskor

Första dagen vi vaknar upp här i Hong Kong och dagen började som vanligt med frukost, kaffe och massor av vätskeersättning. Vi begav oss ut tidigt för att gå till en marknad som låg några kilometer ifrån vårt hotell. Det var en marknad som bara sålde mineralen jade som vi fått lära oss står för odödlighet. Vi kunde inte låta bli att köpa med oss två smycken då vi sett det så mycket här under vår Kina-resa. Här fick vi även öva på våra prutningskunskaper vilket var första gången för oss båda.

Vi åt sedan en tidig lunch för att sedan bege oss mot Hong Kong Island dit vi åkte med båt. Vi åkte därefter med bergbana upp till Victoria Peak som är ett berg med utsikt över Hong Kong. Där möttes vi av en fantastisk vy som var oslagbar och vi påbörjade vår photoshoot. Dock var det extremt varmt och gassande sol vilket gjorde att vi växlade mellan fotoställe och skugga.

Sedan försvann Cecilia mitt i allt och gissa vart jag hittade henne….

I glassbaren!

Dagen avslutades på en god restaurang och därefter en promenad ner till hamnen med denna fina utsikt.

Nu är vi tillbaka på rummet och ska ha lite fredagsmys med godis och frukt.

// Karolina och Cecilia

Comments are closed.