Hong Kong next!

13:38 by sjukskoterskor

Hallå!

Idag var sista dagen i Wenzhou och vi fick se vart universitetets sjuksköterskestudenter övar på deras praktiska moment. Det var extremt många lokaler med fin och högteknologisk utrustning. Efter lunch har vi mest tagit det lugnt, druckit god iste, suttit vid skolans flod och läst och pratat. Vid 5-tiden vinkade vi hejdå till Hanna och Alma som begav sig hem mot Sverige och nu är det enbart Karolina och Cecilia kvar. Imorgon bitti bär det vidare av mot Hong Kong och några dagar av sightseeing innan även vi åker hem till Sverige. Vi är väldigt nöjda med vår vistelse här på universitetet i Wenzhou. Vi har fått se jätte mycket av Kinas sjukhusvård, lärt oss om deras kultur och även fått testa på Wenzhous campusliv. Alla lärare och människor har varit väldigt tillmötesgående och snälla. Vi gillar verkligen universitetets område och natur och campuslivet är speciellt men väldigt trevligt. Största utmaningen är dock fortfarande att så få människor pratar engelska vilket ibland kan kännas väldigt tråkigt men även frustrerande.

Dagens iste. Detta har verkligen varit ett vinnande koncept här.

Läsning i skuggan i eftermiddags.

Bild från ikväll.

 

Comments are closed.