Framme i Wenzhou!

11:09 by sjukskoterskor

Hej!

Nu är vi framme i Wenzhou. Hela resan har gått bra, trots många flygtimmar. När vi väl landade så fick vi tyvärr information om att våra väskor inte har kommit. På flygplatsen mötte Miss Li oss, en före detta student. Vi körde direkt till det stoora campusområdet, åt mat och handlade lite prylar som vi behöver. Med adra ord var det en väldigt lång dag för oss igår med mycket som skulle ordnas, dessutom ska vi inte prata om VÄRMEN! Cirka 30grader är det här, så vi längtade till att ta en dusch och lägga oss i sängarna (som för övrigt är liite för hårda). Men tanken på hur trötta vi var så fick vi oss en god och låång sömn:) Idag har vi ätit i en av skolrestaurangerna som finns i området samt handlat lite. Det är fortfarande varmt med idag har det regnat i stort sett hela dagen. 

Nu sitter vi i rummet och är sugna på kaffe, så vi ska bege oss ut för att se om vi lyckas hitta en god kopp kaffe:) 
/Adisa &Emilia

Utsikten från balkongen. Klockan är 18.25 här nu!


One response to “Framme i Wenzhou!”

  1. sjukskoterskor says:

    Jag har hört att era baggage finns i Beijing. Hoppas att de kommer snart till er.