Hakuna matata!

19:24 by sjukskoterskor

Nu är vi framme i Johannesburg och Dove’s Nest Guest House där vi ska spendera några timmar innan flyget lyfter mot Polokwane.

Efter den långa väntan på Kastrup igår lyfte tidsenligt med Qatar Airlines som var en flygning i världsklass. Inte nog med att kudde och filt låg och vänta på sätena så var det även ett litet resekit med tandborste, tandkräm, lipbalm, sockor & sovmask. Två trötta själar var dock inte super glada när vi blev väckta 01.00 inatt för middag, men det som bjöds var värt att väckas för.

Vi landade sedan i ett varmt Doha, 35 grader men bara en kort stund. Det blev i princip bara till att köpa vatten och sedan gå till gaten för nästa flygning. Efter få timmars sömn på tidigare flyg var det det vi ägnade oss åt större delen av de 8 & 1/2 h. En fantastisk frukost men tyvärr utebliven lunch och enbart snacks gjorde att vi var vrålhungriga när vi landa 15.35. När “African-time” sedan gjorde sig påmind när vi skulle hitta vår transfer gjorde inte nytta för blodsockernivån. Till slut fann vi dem som skulle köra oss och till slut kom vi fram till vår övernattning.

 

Den efterlängtade middagen fick vi till slut på den tillhörande restaurangen och matkoman kom som ett brev på postat. Nu har vi krupit ner i sängen med inhandlade chips och choklad för att följa valet, hur länge får vi däremot se.

 

Imorgon hoppas vi kunna uppdatera er från vårt boende nästkommande 3 veckor!

 

/Frida & Johanna

Comments are closed.