Ledig dag

13:53 by sjukskoterskor

Idag var vi lediga och vaknade upp till ett riktigt regnoväder. Vi beslöt oss för att börja dagen med ett välbehövligt träningspass i skolans gymnastiksal. Vi satte ihop vårt egna pass med bland annat skivstänger, mattor och hopprep. Att träna i en gymnastiksal utan luftkonditionering i närmre 30 graders värme var lagom svettigt.

På eftermiddagen klarnade vädret upp och värmen kom tillbaka. Vi mötte upp Hanna och Alma och bestämde oss för att strosa runt och bekanta oss med området. Vi kom till en fin park alldeles i närheten och gick sedan vidare till mindre shoppinggator där vi tittade runt i olika affärer. Därefter åt vi en gigantisk och god glass i bubbelformat våffelrån.

Imorgon ska vi besöka sjukhuset här i Wenzhou för första gången. Då ska vi vara på akuten och se hur det fungerar där.

// Karolina och Cecilia

One Response to “Ledig dag”

  1. Rasmus says:

    God glass!