Beach Day

13:10 by sjukskoterskor

Hejsvejs!

Idag stod utflykt på schemat och vi begav oss på förmiddagen iväg för att åka till badorten Stanley Bay. Det har varit extremt varma dagar här i Hong Kong så vi var mer än taggade på att få en dag på stranden med sol, bad och avkoppling. Vi tog oss dit med färja och buss som bjöd på fin utsikt hela vägen. Enligt väderprognosen skulle vädret idag vara lite sämre, vilket dock inte alls stämde utan snarare tvärtom då vi båda idag har bränt oss trots generös användning av solkräm. 

Dagens pizzalunch.

Mitt under lunchen kom en parad förbipasserandes.

Nu är det kväll här i Hong Kong och vi är precis hemkomna efter en middag ute på restaurang. Imorgon är det sista dagen här och även sista dagen på vår resa. Det känns lite vemodigt och vi kommer att åka hem med blandade känslor.

// Karolina och Cecilia

Comments are closed.